Nederlands

Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven
Nederland

Introductie

Welkom

Twitter Hago

Hago

Hago is een topdriespeler in de markt voor schoonmaakbedrijven. Een landelijk opererend familiebedrijf met ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak. We maken onder meer schoon in kantoren, onderwijs, industrie, transport en grote publieke ruimten. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag.

Hago staat voor schoonmaak op maat. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, die past bij uw wensen en die van uw collega’s. Schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Dát is de dienstverlening van Hago. Dat betekent meer dan handjes leveren. Meedenken en proactief handelen vanuit ons eigen vakspecialisme. Klantkennis gecombineerd met vakkennis. Die toegevoegde waarde die je van een vakman mag verwachten. Dat is het vakmanschap van Hago.

Werken bij Hago

Iedereen die het leuk vindt om in de dienstverlening te werken, kan bij Hago terecht voor een baan. Of je nu afgestudeerd academicus bent of VMBO als opleiding hebt. Hago heeft voortdurend behoefte aan mensen met talent, energie en ambitie.
Lees en bekijk hier wat onze collega’s vinden van werken in de schoonmaakbranche en werken bij Hago.

“Het blijft dankbaar werk”
Pieter Emmen

“Na ongeveer 40 jaar in de schoonmaak en 24 jaar bij Hago heb ik nog steeds heel veel plezier in het werken met onze klanten en collega's. En het is dankbaar werk”
Joop Praster

“Goed bedrijf”
Irmgard van Leeuwen

Video van YouTube:


“Ik heb net mijn diploma voor de basisopleiding opgehaald. Het was allemaal netjes geregeld met koffie en gebak, een leuk praatje over onze vakmensen, een mooie bos bloemen en niet te vergeten: ons getuigschrift. Hago, hartstikke bedankt dat ik dit mocht behalen dankzij u”
Anja van Zoggel Straatman

“Het mooiste aan werken in de schoonmaak? Resultaat zien van wat je gedaan hebt”
Charlotte Brands

“Als ik vragen heb, kan ik altijd ergens terecht. En de kleding heeft een positieve uitstraling. Mijn kinderen zeggen elke dag tegen mij hoe mooi ik eruit zie in mijn werkkleding”
mevrouw Tielman

“Ik vind werken in de schoonmaak zo mooi omdat we nodig zijn. En het is leuk werk”
Yvonne Nederlof

Video van YouTube:


“Iets doen voor anderen, waardering krijgen, het is leuk als het weer schoon is en ga zo maar door...”
Nel kan wel wat redenen opsommen waarom ze zoveel plezier heeft in haar werk.

“Werken in de schoonmaak is heerlijk. Je werkt lekker zelfstandig en hebt elke dag weer een nieuwe uitdaging”
Helen van der Veen

Laatste vacatures

20-08
Objectleider m/v

  Ter versterking van ons team is Hago Food & Industry per direct op zoek naar een: Objectleider m/v 38 uur per week, Friesland Hago food & Industry is als business unit van Hago dedicated ingericht rondom reiniging van industriële omgevingen. Hago Food & Industry combineert ...
Den Bosch

17-08
Hago Rail Services: Medewerker Servicedesk

Ben jij op zoek naar een interessante baan in een super dynamische omgeving? Lees dan verder! Wij zijn per direct op zoek naar een flexibele, klantgerichte Medewerker Servicedesk in Utrecht. Het is een fulltime functie van 33,6 uur per week in ploegendienst. Dit houdt in dat je een 5-wekelijks repe...
Utrecht

20-07
Medewerkers Schoonmaak - Arnhem

Ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak en wil jij werken bij het leukste en meest enerverende schoonmaakbedrijf van Nederland? Schrijf je dan snel in via de ‘Sollicitatiebutton’. Medewerkers Schoonmaak - Arnhem  (M/V) Waar zijn we naar op zoek? Hago is altijd...