Nederlands

Flight Forum 840
5657 DV Eindhoven
Nederland

Introductie

Welkom

Twitter Hago

Hago

Hago is een topdriespeler in de markt voor schoonmaakbedrijven. Een landelijk opererend familiebedrijf met ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak. We maken onder meer schoon in kantoren, onderwijs, industrie, transport en grote publieke ruimten. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag.

Hago staat voor schoonmaak op maat. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, die past bij uw wensen en die van uw collega’s. Schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Dát is de dienstverlening van Hago. Dat betekent meer dan handjes leveren. Meedenken en proactief handelen vanuit ons eigen vakspecialisme. Klantkennis gecombineerd met vakkennis. Die toegevoegde waarde die je van een vakman mag verwachten. Dat is het vakmanschap van Hago.

Werken bij Hago

Iedereen die het leuk vindt om in de dienstverlening te werken, kan bij Hago terecht voor een baan. Of je nu afgestudeerd academicus bent of VMBO als opleiding hebt. Hago heeft voortdurend behoefte aan mensen met talent, energie en ambitie.
Lees en bekijk hier wat onze collega’s vinden van werken in de schoonmaakbranche en werken bij Hago.

“Het blijft dankbaar werk”
Pieter Emmen

“Na ongeveer 40 jaar in de schoonmaak en 24 jaar bij Hago heb ik nog steeds heel veel plezier in het werken met onze klanten en collega's. En het is dankbaar werk”
Joop Praster

“Goed bedrijf”
Irmgard van Leeuwen

Video van YouTube:


“Ik heb net mijn diploma voor de basisopleiding opgehaald. Het was allemaal netjes geregeld met koffie en gebak, een leuk praatje over onze vakmensen, een mooie bos bloemen en niet te vergeten: ons getuigschrift. Hago, hartstikke bedankt dat ik dit mocht behalen dankzij u”
Anja van Zoggel Straatman

“Het mooiste aan werken in de schoonmaak? Resultaat zien van wat je gedaan hebt”
Charlotte Brands

“Als ik vragen heb, kan ik altijd ergens terecht. En de kleding heeft een positieve uitstraling. Mijn kinderen zeggen elke dag tegen mij hoe mooi ik eruit zie in mijn werkkleding”
mevrouw Tielman

“Ik vind werken in de schoonmaak zo mooi omdat we nodig zijn. En het is leuk werk”
Yvonne Nederlof

Video van YouTube:


“Iets doen voor anderen, waardering krijgen, het is leuk als het weer schoon is en ga zo maar door...”
Nel kan wel wat redenen opsommen waarom ze zoveel plezier heeft in haar werk.

“Werken in de schoonmaak is heerlijk. Je werkt lekker zelfstandig en hebt elke dag weer een nieuwe uitdaging”
Helen van der Veen

Laatste vacatures

28-06
meewerkend voorwerker Hoogerheide

  Voor Hago Nederland B.V. zijn wij op zoek naar een:   Meewerkend voorwerker m/v (maximaal 10 uur per week)   Waar zijn we naar op zoek? Voor een recreatiepark in Hoogerheide zijn wij op zoek naar een collega met (ruime) operationele en leidinggevende ervaring. Je draagt zorg voor d...

27-06
Medewerker Schoonmaak Hago Next - Amsterdam

Ben je nieuwsgierig en heb je lef? Dan hebben wij een leuke baan in de schoonmaak bij Hago Next. Hago Next maakt werk van een fijne werkplek voor jou en voor de klanten waarvoor we werken. - Wil je graag overdag werken? - Heb je een flinke dosis nieuwsgierigheid? - Ben je niet bang om nieuwe dingen...

27-06
Praktijkcoach / ass. rayonleider Hago Next 25-30 uur

Praktijkcoach bij Hago Next Leuk werk in de schoonmaak? Hago Next maakt werk van een fijne werkplek. Voor jou en voor de klanten waarvoor we werken. We zijn voorvechters om verandering in de schoonmaakmarkt te krijgen. Waarbij er ruimte is voor duurzaam ondernemen en we de zorg en ontwikkeling van o...